Zvěřinové hody - Dobruška

15.02.2014 11:00

Dopřejte svým chuťovým buňkám to, co potřebují a po čem touží. Zvěřinové hody v Dobrušce, to je to, po čem touží a co jim chybí. Zavítejte do města F. L. Věka v sobotu 15. února 2014.

Zdroj obrázku ZDE

Skvělé jídlo i prostředí

V sobotu od 11:00 budete moci v pivovarské restauraci Pivovaru Rampušák v Dobrušce ochutnat mnoho zvěřinových specialit. Čeká na Vás velmi příjemné prostředí v prostorách restaurace, která je ve sklepení. Opravdu milé prostředí jen podtrhne a dokreslí celý gurmánský zážitek.

Pivo či bowling?

Chcete-li si dopřát i trochu sportu, určitě neváhejte a zarezervujte si bowling. Jsou zde k dispozici 2 dráhy a ve večerních hodinách je lepší si ji předem zarezervovat (aktuální stav můžete sledovat na webu pivovárku). Pivovar je také přístupný pro veřejnost – je ovšem důležité nahlásit se předem jako organizovaná skupina.

Co je v nabídce?

Jako na správných a poctivých zvěřinových hodech nesmí chybět dostatečná nabídka zvěřinových specialit. Od kančího masa přes srnčí až po jelení se určitě objeví v jídelním lístku. Snad nebudou vznikat spory na téma „se šípkovou“ či „ se zelím“ a budete si moci vybrat u obojího. Nebude chybět ani gulášek, svíčková či steaky. Pro milovníky piva se zde budou točit piva z klasické nabídky a speciální Myslivecká 13°

Program

Zvěřinové hody budou probíhat od 11:00 do 22:00 či do vyprodání zásob.

Kam v Dobrušce?

Na náměstí v Dobrušce si jistě všimnete dominanty, kterou je renesanční radniční věž. Dále je zde kinetická fontána či interaktivní informační tabule. Některé částí náměstí pamatují dřívější podloubí. Nedaleko náměstí je rodný domeček F. V. Heka tedy seriálového F. L. Věka. Dobruška je označována jako vstupní bráno do Orlických hor. Skutečně od ní vedou již cesty do horských center jako je Deštné v Orlických horách či Olešnice v Orlických horách, kde si můžete užívat radovánky zimních sportů či užívat turistiky.

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.