Turné 4 můstků – Rychnov nad Kněžnou

18.02.2014 19:30

Vydejte se na zábavní show do Rychnova nad Kněžnou. Nenechte si ujít mnoho zábavy se Zdeňkem Izerem a Šárkou Vaňkovou. Udělejte si tedy místo ve svém diáři na úterý 18. února 2014 od 19:30 v Pelclově divadle v Rychnově nad Kněžnou.

Těšte se na skvělé parodie známých pořadů

Zábavní show, která poputuje po celé republice, nese název Turné 4 můstků. Můžete se těšit na skvělý humor Zděňka Izera. Jeho nezapomenutelné imitace televizních pořadů, soutěží a různých populárních osobností, Vás nenechají bez pousmání. O hudební doprovod se postará zpěvačka Šárka Vaňková, která se stala finalistkou první řady SuperStar.

Kam v Rychnově nad Kněžnou?

V Rychnově můžete navštívit zdejší zámek či muzea. Je zde nekonečno možností ja různé procházky po městě. Krásné prostředí přírody na Vás čeká v Přírodním parku Les Včelný. Po okolí můžete navštívit krásné zámky v Častolovicích nebo v Doudlebách nad Orlicí.

Vstupné

220 Kč, 200 Kč

Zdroj informací ZDE

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.