Svatební výstava - Nové Město nad Metují (15. - 16. 2. 2014)

15.02.2014 09:00

Za romantikou do Nového Města nad Metují na svátek zamilovaných. O víkendu od 15. do 16. února 2014 proběhne v nádherných prostorách zámku v Novém Městě nad Metují Svatební valentýnská výstava.

Nejen pro zamilované

Jedná se již o 11. ročník této oblíbené akce hlavně u mladých žen. Je velkým omylem, že na tuto výstavu zavítají pouze páry, které plánují svatbu. Výstava není jen o svatbě, ale i o aranžérském, kulinářském a oděvním umění. Ano, všechny vystavené kousky či firmy, které zde budou, mají spojitost se svatbou. Ale snad každý ocení preciznost vypracování šperků, kytic, dortů, prstenů, oznámení a mnoho dalšího.

 

I muži si přijdou na své

Možná je tato výstava noční můrou každého muže, ale budou zde i mužskému oku lahodící věci. Nebudou chybět ukázky svatebních hostin, luxusního dámského prádla, luxusních pánských obleků podle posledních trendů. Některé svatební agentury budou možná nabízet i luxusní automobily k zapůjčení.

 

Prohlédnete si prostory zámku

Nezapomeňte se během výstavy také rozhlížet po budově zámku. Novoměstský patří mezi nejkrásnější v Královéhradeckém kraji a v letních sezónách je zde mnoho turistů.

 

Program

Výstava probíhá vždy od 9:00 do 16:00

Módní přehlídky od 10:00 a od 16:00

 

Vstupné

Dobrovolné

 

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.