Přežití - Dobruška / Orlické hory

14.02.2014 16:00

Zapojte se do dobrodružné hry, kterou pro Vás připravila Pionýrská skupina Dobruška. Akce nese název Přežití a jedná se o víkendovou dobrodružnou akci.

Zdroj obrázku ZDE

Přežijete?

Od pátku 14. února 2014 můžete prožít dobrodružství, které nabízí Orlické hory. Akce je také z části zaměřena na první pomoc a právě přežití v nouzi. V dnešní době čím dál více přibývá lidí a dětí, kteří by nebyli schopni se o sebe postarat v případě nouze jen s pomocí přírody. Zkrátka bez počítače, internetu či mobilu se dnes lidé neobejdou. I ideál muže, který platil dřív – tedy, že správný muž dokáže založit a udržet oheň již neplatí.

Skvělá zkušenost pro Vaše děti

Akce je určena především pro děti. Pokud tedy trávíte týdenní dovolenou v krásných Orlických horách a Vaše dítka už nic nebaví, zkuste jim navrhnout akci Přežití. Užijí si mnoho zábavy s dalšími dětmi, najdou nové kamarády a naučí se něco do života, co se jim jen tak neztratí.

Co je potřeba?

Přihlášky odevzdávejte panu Martinu Hejnovi nejlépe do 10. února 2014 na e-mail hejde@seznam.cz či na telefonu 733 318 914.

Vaším dětem zabalte především teplé oblečení na pobyt na horách, pevnou obuv, spacák, přezůvky a základní hygienické potřeby.

Program

Odjezd bude z Dobrušky. Nahlášení zájemci se sejdou u vlakového nádraží v Dobrušce. Hlavním obsahem budou zábavně - naučné hry pro děti, na kterých se děti naučí i základy první pomoci. Pro podrobnější informace kontaktujte pana Martina Hejdu (viz. výše).

Cena účasti

Pro člena Pionýrské skupiny Dobruška 300 Kč

Pro nečlena Pionýrské skupiny Dobruška 400 Kč

Více informací na webu Pionýrské skupiny Dobruška

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.