Představení Soukromý skandál - Dobruška

27.01.2014 19:30

Stejně tak jako každé město i Dobruška se snaží svým obyvatelům vytvořit co nejvíce příležitostí ke kulturnímu životu.

Zdroj obrázku: www.studiodva.cz

Kultura v nedávno upraveném Společenském centru - kino 70

Milovníci divadla a kulturního dění mohou v pondělí 27. ledna 2014 shlédnout představení Soukromý skandál. Groteskní představení se bude odehrávat ve Společenském centru Kino 70 od 19:30. Vzhledem k tomu, že došlo nedávno k celkové rekonstrukci, můžete se těšit na velmi příjemné a moderní prostředí.

Hvězdné obsazení

Jak uvádí stránky divadla Studio DVA, představení Soukromý skandál je komedie o lásce v době finanční krize. Světovou premiéru toto představení zažilo v roce 2011 v Praze. Na popularitě hry přidává i obsazení českými hereckými špičkami. Vystoupí zde známá a i v zahraničí oceňovaná Eva Holubová, Maroš Kramár, Kryštof Hádek a Kristýna Fuitová Nováková. Ve své kůži se bude cítit i Alexander Hemala, který zde hraje moderátora televizních novin.

Vstupné

Doporučujeme zakoupit lístky v předprodeji. Můžete tak učinit v Informačním centru v Dobrušce, které je na náměstí.

Vstupné činí 300 Kč

Kam v okolí?

Pokud ve večerních hodinách budete mít chuť na lahodnou kávu, nealkoholický či alkoholický míchaný nápoj, můžete se hned po skončení představení stavit v Kinokavárně přímo v budově Společenského centra – kino 70.

Pro turisty a návštěvníky Dobrušky je obvykle atraktivní renesanční radnice na náměstí, na kterém jsou zbytky historického podloubí. Nejnavštěvovanějším místem je domeček, ve kterém se narodil F. V. Hek - tedy seriálový F. L. Věk.

 

Ubytování v okolí

 

Hotel Vyhlídka

Hotel Alfa

Penzion Kozí chlívek

 

Oblast ubytování
Náchod a okolí

 

Všechna ubytování

 

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.