Orlickým podhůřím 2016

04.06.2016 07:00

Letos se bude konat jubilejní, již 40. ročník oblíbené akce s názvem Orlickým podhůřím. Těšit se můžete na pěší pochod a cyklojízdu vedoucí z velké části zdejší krásnou přírodou. Akce se koná v sobotu 4. června 2016 a nabízí hned několik tras různé délky a náročnosti.

     

 

Prezentace, start i cíl jsou v Ústí nad Orlicí v zahradní restauraci U Malinů. Start bude probíhat mezi 7.00 – 10.00 hodinou. Pro pěší je připraven pochod v délce 8 – 15 – 25 – 35 – 50 km, cyklisté se mohou těšit na cesty v kulatém počtu 30 – 60 – 80 – 100 – 150 kilometrů. Zájemci si tak mohou vybrat trasu podle obtížnosti a své fyzické kondice. Zúčastnit se mohou nejen srdcaři, kteří si život bez pohybu neumí představit, ale i rodiny s dětmi a dokonce i s mrňousky v kočárku. Na trase na vás bude čekat několik zastavení a to nejen praktických, ale i zábavných, která tuto oblíbenou akci zpestří dětem i dospělým.

 

Doporučenou výbavou, kromě vhodného sportovního vybavení, obuvi a oblečení, je dobrá nálada. Bližší info najdete v kalendáři akcí na www.mojeorlickehory.cz.

Poloha na mapě

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.