Organizovaný výlet k Ivanskému jezeru - Rychnov nad Kněžnou

25.01.2014 07:40

Výlet přes pivovar k Ivanskému jezeru (organizuje Sportovní klub Turista Kostelec nad Orlicí)

Vydejte se na výlet do Rychnova nad Kněžnou a poznejte krásy zdejšího pivovaru a přírodu okolo Ivanského jezera. Výlet se koná 25. ledna 2014.

Zdroj obrázku zde

Využijte počasí pro turistiku

Zima stále nepřichází a proč tedy nevyužít přívětivého počasí pro pěší turistiku. Sportovní klub Turista Kostelec nad Orlicí tedy pro zájemce připravil výlet do Rychnova nad Kněžnou. Výchozím místem bude náměstí v Kostelci nad Orlicí, kde je sraz zájemců plánován na 7:40. Odtud se pojede do Rychnova nad Kněžnou. Turisté, kteří se vypraví na tento výlet, poznají v rámci prohlídky pivovaru jeho krásy, historii a vůni piva. Bude následovat pěší procházka k Ivanskému jezeru, krásným údolím Javornického potoka až do Studánky, kde je další turistická zajímavost a tou je kaplička. Doprava zpět bude opět vlakem či autobusem.

Pro inspiraci si můžete virtuálně prohlédnout Ivanské jezero

Délky a náročnost

Délky výletu je okolo 11 km a jde se příjemným terénem z velké části po rovině a po dobře upravených cestách.

Kontakt a informace

Pro více informací kontaktujte sabartot@seznam.cz či rtic@kostelecno.cz

Tel.: 494 337 261 nebo 724 367 861

Více informací naleznete zde

 

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.