Freeride.cz Just Ride! – Deštné v Orlických horách (8. 3. 2014)

08.03.2014 00:01

POZOR ZMĚNA DNE KONÁNÍ - 8. 3. 2014

Konec letošní zima, která by si zasloužila pořádné uvozovky, protože to vlastně ani zima nebyla, se blíží. Stejně jako loňský rok pro Vás magazín Freeride.cz připravil sérii happeningu na českých horách. A protože Deštné v Orlických horách je v horách českých, tak tato akce zavítá do Deštného. Těšit se na ni můžete v sobotu 8. března 2014.

Zdroj: www.destne.info

Jak jinak než skvělý program

Jak už je na všech akcích od Freeride.cz zvykem, bude se na co těšit. Program bude plný soutěží, výzev pro jezdce i diváky. Nebudou zde chybět ani stánky, kde si budete moci vyzkoušet zdarma některé nejnovější typy snowboardů či lyží na freeski. Od hlavních partnerů, kteří na akci spolupracují, určitě budete moci vyhrát různé památeční produkty či vouchery.

ČASOVÝ HARMONOGRAM BUDE DOPLNĚN

 

Skvělý park i sjezdovky

Freeride.cz Just Ride přijíždí jen do skvělých snow parků po českých horách. Což je i živým důkazem toho, že Deštné v Orlických horách patří mezi ty nejlepší. Nemluvě o tom, že je přes zimní i letní měsíce Deštné plné turistů a rok co rok stoupá na oblibě. Ve skiareálu, ve kterém bude celá akce, probíhat se můžete těšit na sjezdovky všech druhů. Poklidná modrá, svižnější černá nebo pro odvážlivce připravená černá závodní sjezdovka, se vyložení těší na poškádlení Vašimi lyžemi. Můžete zde také využít slevy od O2, která je v hodnotě 30% na denní skipas.  Skipasy jsou zde rozděleny do dvou kategorií. Můžete si tedy zakoupit bodové či časové. Ceny startují na 115 Kč ve všední den pro dospělého člověka na 2 hodiny.

 

Podnikněte výlety do okolí

Okolí Deštného v Orlických horách a celé Orlické hory jsou jednou z nejoblíbenějších destinací v ČR. Krásné okolí vybízí k výletům jak v zimních měsících, tak i v létě. Nepřijdete – li si na své v nynějším čase nepovedené zimy, navraťte se do Deštného v letních měsících.

 

Využíjte krásného víkendu na horách a vybírejte z naší nabídky ubytování v Orlických horách.

 

Více informací www.destne.info

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.