Dobruška FEST (17. a 18. června 2016)

18.06.2016 10:00

Na Městském stadionu Václava Šperla v Dobrušce se koná ve dnech 17. – 18. června 2016 šestý ročník unikátního festivalu hudby, netradičních her a aktivit, nazvaný „Dobruška FEST 2016“. Akce, která nemá v České republice obdoby, přináší pestrý program a její aktivity budou v pátek odpoledne a v sobotu po celý den dostupné všem zájemcům z řad návštěvníků festivalu. Radou a instruktáží budou nápomocni animátoři jednotlivých aktivit.

     

Známá i méně známá zábava

V Dobrušce se můžete těšit například na AQUA ZORBING v bazénu areálu, ale pokud by se vám nechtělo do vody, můžete zkusit BUMPER BALL, který je strukturou podobný zorbingu. Jeho podstatou je nafukovací balon, který slouží k narážení a různým akrobatickým prvkům. Navléká se na tělo a hlavu, zatímco nohy zůstávají volné. Pokud byste si chtěli vyzkoušet rovnováhu, bude pro vás připraven trenažér rovnováhy INDO BOARD. Fajn kolektivní hrou je KANJAM, nekontaktní hra s létajícím talířem. Kromě toho si budete moci zahrát DISC GOLF, EXTRĚMNÍ GOLF, FOOSBALL, FREE CROQUET, HEADIS, SPIKEBALL, ULTIMATE FRISBEE, WOOKOPF či žonglování. Nudit se nebudou ani malé děti, pro které bude připravený dětský megakoutek se skluzavkami, houpačkami, trampolínami a řadou dalších zábavných aktivit a her.

 

Večer a noc plná hudby

V rámci festivalu si budete moci v pátek od 20.00 hod. užít na Open air LATINA music party a v sobotu vystoupí řada kapel. V 15.00 začíná hrát Madhouse Company, postupně následuje Česká disharmonie, La Grange, Čí je to vina?, Rolling Stones revival, Public Relations a program zakončí v 01.30 hod. pražská skupina Maniac. Možná, že se však dočkáte ještě nějakého překvapení…

 

Občerstvení

V areálu nebude chybět bohatá nabídka občerstvení. K dispozici kromě WC budou i sprchy. Vstupné je dobrovolné a celá částka, která se vybere, bude použita na charitativní projekt v rámci festivalu a poputuje na podporu volnočasových aktivit mládeže.

Bližší info: www.dobruskafest.cz

 

Termín a místo konání 

Dobruška  17. a 18. června 2016

 

Vstupné 

zdarma

 

Plakát

/album/a9/dobruska-fest-2-jpg/
/album/a9/dobruska-fest-1-jpg/
/album/a9/dobruska-fest-5-jpg/
/album/a9/dobruska-fest-4-jpg/
/album/a9/dobruska-fest-11-jpg/
/album/a9/dobruska-fest-6-jpg/

Poloha na mapě

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.