Dětský karneval - Dobruška nebo Čánka (23. 2. 2014)

23.02.2014 14:00

Vezměte děti na maškarní karneval! Vzpomeňte si na vaše dětská léta. Snad každý dospělý někdy zažil na vlastní kůži maškarní karneval. Dopřejte i vy svým dětem tuto zábavu a uvidíte, že skutečně největší radostí pro Vás je radost vašeho dítěte. 

Zdroj obrázku zde

 

Na maškarní do Čánky u Opočna nebo do Dobrušky

V neděli 23. února 2014 vezměte Vaše děti na maškarní karnevaly, které se uskuteční v tento den v Čánce a Dobrušce na Podorlicku.

Pokud tedy trávíte zrovna čas na dovolené v Orlických horách a chcete dětem udělat radost v podobě změny činnosti, vezměte je na jeden z karnevalů.

 

Maškarní karneval v Čánce

V Čánce zamiřte do pohostinství pana Prokeše (Pohostinství – Prokešová), kde je příjemné prostředí a zajisté zde bude mnoho dětí. Během karnevalu si můžete odpočinout u dobrého jídla a pití, zatímco Vaše ratolesti jistě objeví nové kamarády.

 

Vstupné dobrovolné

 

Maškarní karneval v Dobrušce

I zde se tento den koná karneval plný hudby, zábavy a soutěží. Nebude chybět ani bohatá tombola. Děti se vyřádí u organizovaných her a soutěží o ceny. Součástí bude i hlasování o nejlepší masku. Občerstvení zajištěno.

 

Vstupné děti a dospělí 30 Kč

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.