6. DOLSKÁ HASIČSKÁ VELIKONOČNÍ SLAVNOST (20. 4. 2014)

20.04.2014 14:00

Chcete si užít Velikonoce při krásném jarním počasí a v krásném městě? Potom se vydejte v neděli 20. dubna 2014 od 14:00 do Archlebových sadů v Dobrušce.

Zdroj: virtualczech.cz

 

Těšte se na krásné jarní odpoledne

V průběhu odpoledne se můžete těšit na ukázku hasičské techniky i zásahu hasičů. Nebude chybět ani tradiční soutěž v síle hasičů - přetahování lanem. V průběhu programu se můžete také těšit na vystoupení mažoretek Tyrkys. Celé odpoledne bude zpříjemňovat hudba v podání PEL - MEL či Staré party.

 

Program

14:00 zahájení jarní slavnosti za doprovodu kapely PEL-MEL

17:00 koncert kapely Stará parta

 

Vstupné

Tato akce je zdarma.

 

Dobruška je krásné město a turisticky velmi zajímavé. Díky své poloze máte skvělou možnost vyjet na výlet do Orlických hor

 

Využijte volného pondělí a zapište si s do svého diáře dovolená v Orlických horách. zamiřte do sekce hotely v Orlických horách či penziony v Orlických horách.

 

Více informací na www.mestodobruska.cz

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.