Výstava betlémů - "Za betlémy do pohádky“

20.12.2014 00:00
Navštivte jedinečnou výstavu betlémů v Rychnově nad Kněžnou. Neopakovatelnou vánoční atmosféru si můžete užít na tradiční výstavě Betlémy z kraje Orlických hor, která letos nese podtitul „Za betlémy do pohádky“. Letos se jedná již o 18. ročník výstavy.
 
 
Výstava má každý rok svá specifika i lákadla. Letos se kromě historických betlémů představí pohádkově koncipované betlémy a mechanické betlémy, které se těší velké oblibě. Návštěvníci uvidí unikátní obrazový betlém Jiřího Trnky, mechanický betlém Kamila Andrese a Vlastimila Borůvky, betlémy Jarmily Haldové, Štefana Hrudky, Karla Zemana, Zdeňka Farského a mnoha dalších autorů.
 

 

Termín a místo konání

Termín: od 5.12. - 28. 12. 2014

Místo: Společenské centrum v Rychnově nad Kněžnou 

 

Foto: www.kulturark.cz

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.