Rodinný cirkusový festival CIRK OLÉ, Olešnice v Orlických horách

10.09.2016 13:00

V Olešnici v Orlických horách proběhne v sobotu 10. září jednodenní festival „Cirk Olé“. Zaměřuje se na tvořivé hraní, hudbu, divadlo, pohybové divadlo a nový cirkus. V příjemném prostředí a pohodové atmosféře na vás čeká zajímavý a pestrý program profesionálních umělců z celé České republiky.

     

 

Zdejší náměstí bude věnováno zejména dětem, ale také všem, kteří si rádi hrají a mají tvořivou duši. V rámci výtvarných dílen a workshopů se můžete těšit na Acroyoga&taneční yoga, výrobu netradiční šperků, malování na obličej a účesy, kašírování masek či třeba malování na sklo.

 

V průběhu festivalu vystoupí různé kapely a divadelní soubory. Bude mezi nimi kapela Sen, která přinese interaktivní hudebně divadelní vystoupení, originální Cabo Wabo proslulí tím, že díky skvělé práci s publikem dodávají všem koncertům neuvěřitelnou atmosféru, Qadriga či Shasik Uashik s úžasnou akrobatickou show v obruči. Do děje pohádky se můžete nechat vtáhnout během představení Divadla bez hranic, pobaví vás herec, hudebník, klaun a performer Riachard Fiala, můžete se také zaposlouchat do čtení na dobrou noc milovníka dobrých knih Jakuba Růžičky a večer zakončí MaLuZby, neboli Martin, Lucie a Zbyněk svou improvizační fireshow. Dále se můžete těšit na velkou putovní hru s tématem Orlických hor, vernisáž výtvarných děl a fotografií, a pokud dostanete chuť na něco dobrého, stačí zamířit do čajovny a palačinkárny.

 

Místo konání

Olešnice v Orlických horách

 

Termín a místo konání 

Olešnice v Orlických horách 

10. září 2016 zač. 13.00 hod.

 

Vstupné

Dospělí 90,- Kč
Děti zdarma

 

Parkování

U místa konání akce

 

Občerstvení

zajištěno

 

Plakát

Kontakt

www.cirkole.cz

Poloha na mapě

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.