/album/a36/gal-veli-potstejn-02-galerie-980-jpg1/
/album/a36/velikonoce-zamek-potstejn-2-2012-jpg/
/album/a36/velikonoce-na-zamku-13-00-cs-51-jpg/
/album/a36/zamek-potstej-potstejn-zamek-denik-630-jpg/

Poloha na mapě

 

Zajímavosti v okolí

 

Hrad P otštejn

  

Velikonoce na zámku Potštejn 2017

15.04.2017 10:00

Přijďte se pobavit a užít si velikonoční sobotu v pěkném historickém prostředí potštejnského zámku. Jarně vyzdobený zámek se otevře v deset hodin dopoledne.

     

 

Velikonoční zábava na zámku

 Zámek Potštejn o Velikonocích nabídne svým návštěvníkům bohatý program. V rámci tradiční velikonoční oslavy děti budou soutěžit, hrát si a tvořit, seznamovat se s velikonočními zvyky a tradicemi. Navíc je pobaví velikonoční maskoti, kteří je budou provázet po celé odpoledne, a také živá zvířátka. Pro malé i velké budou připraveny nejen týmové soutěžní disciplíny, výtvarné dílny a hry. Zábavný program doplní prodejní jarmark s ukázkami řemesel, z nichž si některá budete moci sami vyzkoušet. Dozvíte se řadu zajímavostí o velikonočních zvycích a tradicích, naučíte se uplést pomlázku, košíky, najdete inspiraci pro zdobení kraslic. Také si budete moci upéct tradiční jidáše a ochutnat čerstvé kozí i ovčí sýry. K zakoupení budou jarní květinová aranžmá a patchworkové výrobky.


Čeká na vás Bubákov i Pohádkov

Zároveň budete moci navštívit s dětmi zámecké sklepení Bubákov a expozici Pohádkov. Za pěkného počasí vám určitě přijde vhod i procházka zámeckým parkem, a bez ohledu na počasí si budete moci pochutnat v zámecké cukrárně.


Místo

Zámek Potštejn u Ústí nad Orlicí

 

Termín a čas konání

15. dubna 2017 od 10.00 hod. Program pro děti začíná v 11.00, 13.00 a 15.00 hodin, v případě zájmu navíc v 16.30 hodin.


Parkování

U zámku


Kontakt

Zámek Potštejn, Jarníkova 1,mobil: +420 702 066 213, www.zamekpotstejn.cz

 

     

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.