/album/a38/mg-2954-jpg/
/album/a38/mg-2964-jpg/
/album/a38/mg-3209-jpg/
/album/a38/mg-3239-jpg/
/album/a38/mg-3263-jpg/
/album/a38/mg-3271-jpg/

Poloha na mapě

Orlický bloudil 2017

26.08.2017 00:00

Jste příznivci cykloturistiky a rádi se touláte krajem s mapou v ruce? Na konci srpna se můžete přidat ke stejně laděným nadšencům, kteří v rámci orientačního závodu dvojic vyrazí na kolech do malebné krajiny jihovýchodní části Orlických hor a podhůří. Akce má příznačný název: Orlický bloudil.


     

O závodu

Bodovacího závodu se může zúčastnit každý, kdo bude mít chuť – rekreační, zapálení i ostřílení cyklisté. Trasu si vybírá každý sám na základě svých představ a možností. A protože se jedná o závod dvojic, je jisté, že radost z jízdy bude o to větší, a i případné krize a bloudění se budou snášet lépe. Před startem každá dvojice obdrží mapu a specifikaci kontrol, a po startu ještě bodové ohodnocení jednotlivých kontrol. Úkolem všech je nasbírat na kontrolách během stanoveného časového limitu co nejvíce bodů. Na rozdíl od klasických maratonů tento závod klade důraz nejen na fyzičku, ale rovněž na orientaci v terénu a taktiku a je tak zábavnější.

Soutěžit se bude ve třech kategoriích: „Řeklo se bez bab“, „Dámská jízda“ a „Mix“. Každá z nich má dvě podkategorie – v první musí být součet věku obou závodníků do 80 let, ve druhé naopak více jak 80 let. Chybět nebude ani párty stan s doprovodnými aktivitami, včetně programu pro děti, a večerní zábava.

Myslíte si, že to vypadá to slibně a uvažujete, že to bude ten pravý zážitek pro vás? Tak neváhejte a je-li vám 18+, či vám v den závodu bude, přihlaste se. Počet startujících je omezen na 300 účastníků!

 

Místo

Rokytnice v Orlických horách, sportovní areál 1. FC

 

Termín a čas konání

26. srpna 2017

 

Startovné za team (dvojice)

Přihlášky on line do 20. 8. 2017

Do 31. 7. 2017               500,- Kč

Od   1. 8. 2017               600,- Kč          

 

Parkování

V okolí centra závodu, dle pokynů pořadatelů

 

Kontakt

www.orlickybloudil.cz

 

     

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.