MČR v historickém lyžování - Olešnice v Orlických horách

25.01.2014 15:27

V sobotu 25. ledna 2014 se na Vás těší v Olešnici v Orlických horách na tradiční akci Orlických hor.

Bude na co koukat!

Na sjezdovce ski areálu Chata Juráška v druhém největším středisku Orlických hor, se v sobotu uskuteční MČR v klasickém slalomu na historických lyžích. Letošní premiérou je i Jasankros. Tato nová disciplína je velmi podobná skicrossu. Závodit se bude v 9 kategoriích podle věku či typu vašich lyží. Typické jsou také historické dobové oblečky, ve kterých závodníci svahy sjíždí. Diváci mohou hlasovat o nejhezčí úbor.

Oprašte i své staré lyže

Pokud tedy i vy ukrýváte na své chatě či doma na půdě nějaký ten unikátní kousek historických lyží, klidně se přihlaste. Startovné pro dospělého činí 100 Kč a pro děti symbolických 20 Kč. Závod se jede na sjezdovce dlouhé 400 m s převýšením 100 m.

Výzva pro diváky

Založte svůj fanklub, vytvořte transparenty, vezměte píšťalky, bubny a několik kamarádů či známých. Ten fanklub, který bude nejvíce podporovat a bude nejoriginálnější, získá basu piva.

Bohatý program

Po celý den bude na sjezdovce co k vidění i co k snědku. Vaše děti budou mít jistě také o zábavu postaráno ať už programem nebo se zabaví v dětském koutku. Nebude chybět ani hudba, veselá nálada a tradiční ohňostroj.

 

Kontakt

Pro více informací či v případě zájmu o registraci se obraťte na telefon 724 010 961 nebo na mcr@jasanky.com. Informace můžete sledovat na www.jasanky.com

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.