Letní minifestival U nás na zámku, aneb Přivítejte prázdniny ve velkém stylu!

25.06.2016 14:00

Konec jahodového měsíce června je také koncem školního roku a začátkem letních, dlouho očekávaných, prázdnin. Přemýšlíte, jak je netradičně se svými dětmi přivítat? Vydejte se v poslední červnovou sobotu 25. 6. do areálu zámku v Novém Městě nad Metují, kde bude probíhat letní minifestival. Nelze si jej představit jinak, než jako den plný prima zábavy.

     

 

Program pro děti i dospělé

Čeká vás spousta muziky, originální divadelní představení, řemeslný trh či benefiční dražba piknikových košů. Děti budou moci vyzkoušet například stylový ručně poháněný kolotoč, zahrát si oblíbené chytání rybiček či si zkusit kdysi velmi oblíbené skákání gumy. Ovšem na své si přijdou nejen děti, ale i dospělí. Pro ně bude připravena degustace vín, kafírna a také možnost uspořádání pikniku v netradičním prostředí zámecké zahrady.

 

 

Navštivte také večerní prohlídku zámku

A pokud se vám večer nebude ještě chtít domů, můžete se zúčastnit večerní prohlídky zámku. Hodinové prohlídky začínají v 19.30, 21.00, 21.30 a 22.00 hod. a je nutné se na ně předem telefonicky objednat na č. 491 470 523.

 

Prohlédněte si program

Kompletní program najdete na www.unasnazamku.cz

Poloha na mapě

 

Zajímavosti v okolí

 

Zámek Nové Město nad Metují

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.