Kačenčino loučení s létem 2016, Deštné v Orlických horách

03.09.2016 13:00

Tak jako každý rok na sklonku léta, loučí se i letos v Deštném v Orlických horách jejich princezna Kačenka s létem a předává pomyslné žezlo vládci hor - Rampušákovi. Oblíbená akce se koná v sobotu 3. září.

     

 

Kdo je princezna Kačenka? Mladá, krásná, dobrotivá a spravedlivá dívčina, která pomáhá poctivým lidem, nepoctivce trestá a dbá na to, aby lidé neubližovali přírodě. S příchodem chladných dnů však přenechává starost o hory jejich vládci Rampušákovi, a vy máte jedinečnou šanci být u toho.

 

Zábava v Pohádkovém lese

Odpolední program začíná ve 13 hod., a se svými dětmi se můžete těšit na tradiční Pohádkový les, který bude otevřen po celé odpoledne. Připravena pro vás bude spousta zábavy. Chybět nebude pohádka, různé hry a soutěže pro děti a vidět budete moci i vlídnou paní kořenářku. Přibližně v 15 hodin pak předá princezna Kačenka vládu Rampušákovi, který nad nimi bude bdít zase až do jara.

foto: www.dskacenka.cz

 

Večerní program s živou hudbou

V průběhu dne si můžete dopřát grilované a jiné dobroty, například Kačenčiny koláče, a zakoupit také originální suvenýry. Součástí Kačenčina loučení s létem bude živá hudba a večerní hudební vystoupení, během kterého vás tóny hudby možná zlákají i k tanci. Na akci vás srdečně zve Kačenčina pohádková říše o. s. ve spolupráci s obcí Deštné v OH a za přispění sponzorů.

 

Místo konání

Deštné v Orlických horách u penzionu Kristýna

 

Termín a čas konání

3. září 2016 od 13.00 hod.

 

Parkování

U penzionu Kristýna

 

Plakát akce

 

Kontakt

www.obec-destne.cz

Podívejte se na video z Kačenčina loučení s létem

/album/a20/dsc06754-jpg/
/album/a20/dsc06766-jpg/
/album/a20/dsc06790-jpg/
/album/a20/dsc06823-jpg/
/album/a20/dsc06840-jpg/
/album/a20/dsc06864-jpg/

Poloha na mapě

 

Zajímavosti v okolí

 

Velká Deštná

Vyhledávání

Kontakt

Region Orlické hory Pondělí - pátek:
08:00 - 16:30

Certifikáty a ocenění

 

Doporučujeme

Poznejte tajuplný kout pískovových skal České Švýcarsko a vyberte si ubytování v obci Hřensko, vyražte na pěší tůru nebo v zimě na běžkách a vyberte si z nabídky ubytování v Bedřichově v Jizerských horách nebo si vyberte ubytování v Adršpachu na Broumovsku a objevte skalní města. Nezapomeňte navštívit také naše nejvyšší pohoří Krkonoše. Rezervujte si ubytování Janské lázně a okolí, ideální výchozí místo pro Vaše výlety.